En härlig dessert, som passar nu när bären är mogna. 4 pers. 5 dl valfria bärSocker, beroende på vilka bär det ärLite vaniljsockerLåt bären blandas med sockret
1. Hacka myntabladen, finriv skalet på 1/4 citron och pressa sedan 1 msk saft ur den. 2. Låt bären tina något, dock bör de fortfarande vara ganska hårda
Man får prova sig fram helt enkelt och det är det värt för det var väldigt gott, så gott att till och med L som kan va extremt känslig för hur bärdesserter, sa att det var gott
Hur som helst rekommenderas Xanté Sparkling & pear till frukt- och bärdesserter,. Efter att ha stoppat i sig en hel del tung och fet mat under julen så känns en lätt och fräsch fruktsallad som det perfekta avslutet på 2018
Yoghurt- och bärdessert med rosensirap. Måste bara tipsa om en superfräsch dessert från senaste Elle Mat & Vin, jag har ju redan höjt det numret till skyarna men jag gör det igen
Förra veckan firade vi med rosébubbel från Alexandre Bonnet (för tillfället lyxförpackad i ett spetsprytt fodral designat av Ida Sjöstedt) – en mycket trevlig och vacker champagne som fungerade fint både som fördrink och till bärdesserten