Fyll dom med bärblandningen eller något annat om du vill det. För någon vecka sedan såg jag ett recept på Mazariner hos Bli min jäst och visade det då för min man, som är väldigt förtjust i Mazariner
Ta under tiden fram dom frysta bären och blanda ihopmed sockret och potatismjöletEfter 30 min tar du ut pajdegen och förgräddar deni 10 min, ta ut och häll i bärblandningen och sen in i ugnen igen och grädda ytterligare 35-40 min
Fördela bärblandningen i formen och toppa med smul. Hej hej. Paj blir det på bloggen idag. Jag har provat ett nytt recept och självklart måste ni också få det, så himla gott blev det
Fyll pajerna med bärblandningen grädda pajerna i ugnen ca 25 min. Godmorgon godmorgon. Här kommer receptet på blåbär och hallonpajerna som jag gjorde i söndags
Lägg i gelatinbladen i den varma bärblandningen och rör om ordentlitg till gelatinet lösts upp. Vispa grädden och häll sedan i den avsvalnade bärblandningen i grädden och rör om
Häll bärblandningen i en pajform. Jag gjorde mandelmjölk igår och fick därmed en del överbliven mixad mandel så för att ta till vara på det bestämde jag mig för att göra en smulpaj och inspirerad av lördagens fika på Koloni fick det bli en gluten och laktosfri variant
Ta sedan ut bananen ur frysen, lägg på keson, bärblandningen, kiwin och toppa med cashewnötter. En nyttigare och enligt mig godare variant på den vanliga Banana spliten
Världens enklaste frukostsylt gör jag under vinterhalvåret av en färdig, fryst bärblandning med björnbär, havtorn, vinbär, gojibär och något mer bär som jag glömt bort
Tag ut formarna från frysen och bre över ett lager av bärblandningen. instagram 100kitchenstories. Ibland blir det helt enkelt lite bättre än andra gånger och idag var en sådan dag