Populära inlägg. Västerbottenpaj med kantareller. 1 påse torkad kantareller (om det inte finns färska) 1 gullök, hackad 1 rulle smördeg 4 ägg 1,5 dl créme fraiche, man kan anvä
Grovhacka bären och häll ner dem med. 1dl torkade bär (jag använde gula russin och tranbär, 50/50). 1/2tsk vaniljpulver. 1dl torkade bär (jag använde gula russin och tranbär, 50/50). 1/2tsk vaniljpulver
I helgen njöt jag av denna goding med färska hallon och blåbär och en ljuvlig smak av vanilj. Varva den med valfria bär eller annan fyllning för jag direkt före servering
Kakan lyfts ytterligare med en klick grädde och lite bär. Såg direkt jag läste receptet att det här är något riktigt gott, en kaka med krämig botten, full med vanilj och citronsmak och en krispig smulpajstopping på det, suveränt
ex med kesella/grekisk yoghurt och färska bär. Nyttiga fetter från mandelsmöret och nötterna/fröna, mild vaniljsmak från proteinpulvret som även bidrar till ett ökat proteininnehåll och långsamma kolhydrater från havregrynen
Tina bären. Lägg undan några fina bär att använda till dekoration. Fördela en tredjedel av kesellan på bären och därefter hälften av de krossade kexen ovanpå kesellan
Koka upp bären med sockret. Den smakar som glass en varm sommar och de består av en del vaniljkräm, en del hallonmousse och en del hallonkompott som man blandar ihop i en härlig symbios