Bär vanilj recept

Färska bär med granola och kesella vanilj

Färska bär med granola och kesella vanilj

Populära inlägg. Västerbottenpaj med kantareller. 1 påse torkad kantareller (om det inte finns färska) 1 gullök, hackad 1 rulle smördeg 4 ägg 1,5 dl créme fraiche, man kan anvä
Krämig vit chiapudding med vanilj och färska bär

Krämig vit chiapudding med vanilj och färska bär

I helgen njöt jag av denna goding med färska hallon och blåbär och en ljuvlig smak av vanilj. Varva den med valfria bär eller annan fyllning för jag direkt före servering
Smuliga vanilj & citronrutor

Smuliga vanilj & citronrutor

Kakan lyfts ytterligare med en klick grädde och lite bär. Såg direkt jag läste receptet att det här är något riktigt gott, en kaka med krämig botten, full med vanilj och citronsmak och en krispig smulpajstopping på det, suveränt
Bär/frukt paj på viktväktarvis

Bär/frukt paj på viktväktarvis

Lägg valfria bär och frukt i en liten ugnsform. Jag tog hallon, blåbär, mango och blodapelsin samt lite sötströ
Vanilj&mandel proteingranola

Vanilj&mandel proteingranola

ex med kesella/grekisk yoghurt och färska bär. Nyttiga fetter från mandelsmöret och nötterna/fröna, mild vaniljsmak från proteinpulvret som även bidrar till ett ökat proteininnehåll och långsamma kolhydrater från havregrynen
Bär och kexdessert

Bär och kexdessert

Tina bären. Lägg undan några fina bär att använda till dekoration. Fördela en tredjedel av kesellan på bären och därefter hälften av de krossade kexen ovanpå kesellan
Milkshake, vanilj och jordgubb

Milkshake, vanilj och jordgubb

3 dl Arla® mild lättyoghurt vanilj. Mixa samtliga ingredienser till en slät och luftig drink. Häll upp i glas och servera, gärna med sugrör
Vanilj & Hallon mousse

Vanilj & Hallon mousse

Koka upp bären med sockret. Den smakar som glass en varm sommar och de består av en del vaniljkräm, en del hallonmousse och en del hallonkompott som man blandar ihop i en härlig symbios
Vanilj & kola semifreddo

Vanilj & kola semifreddo

Garnera med bär. Skär vaniljstången på längden, skrapa ur fröna och lägg dem i en bunke. 1 vaniljstång (alt 1 tsk vaniljsocker)