Servera i stället bären med en klick mascarpone, crème fraîche, glass eller grädde. Basilikan kan bytas ut mot mynta om man vill och marsalavinet kan ersättas med något annat sött dessertvin, sherry eller rent av en god balsamvinäger
Smält sockret, tillsätt bären, sherryn och fonden. Lägg upp lagom mängd kött, 2 mosknyten, ringla sås runt samt garnera med gurkspiraler och svartvinbärsklase. 1 dl svarta vinbär. 2 dl sherry
Valfritt bär. bären i formen. Fördela äggkrämen över de färska bären i formen och ställ den på. 1 dl sött dessertvin, t ex sherry eller madeira. 5 äggulor 1 dl sött dessertvin, t ex sherry eller madeira
Smaken bär inslag av malt och lite humle som dåck är hård och otrevlig. En mellanmörk färg med dofter av brödighet, örtiga toner och nästan drag av sherry
röda bär samt lichie. Doft av sherry och russin Smak åt det syrliga hållet med tydlig. Fantastisk smak av röda bär samt ett drag till mögelost med en maltig slutkläm
Toppa eventuellt med något bär. Tillsätt sherry, lite i taget under fortsatt vispning. 2 dl sherry. Vispa samman äggulor och socker i en värmetålig skål
Stort tack till M, vars körsbär och äpplen jag fick plocka i somras. Häll i sherryn. Jag hade torkad och fryst svamp, egna morötter, purjolökar, vitlökar, semitorkade tomater, småblad från balkongen, äppelmust och körsbär från frysen
En efterrätt i snygga lager på lager som verkar kunna innehålla lite olika saker, t ex sockerkaka indränkt i söt sherry, körsbärssylt, vaniljkräm, grädde och färska bär