Nutellatårta/semifreddo med maränger och bär. Och jag kan tänka mig att jordgubbarna kan bytas ut mot annan frukt eller bär efter säsong eller uteslut bären helt och servera endast med rostad flagad mandel
Dekorera sedan med frukt/bär eller som jag blommor. En supersmaskig citron och maräng glasstårta som jag delade med mig av till er i somras har jag för mig
De är goda som de är till kaffe eller saft, till efterrätt tillsammans med glass och bär. Fast det är ju ett bra tillfälle att göra maränger på enbart gulan, de får en liten smak av ”Spettekaka” tycker jag och det är något jag är väldigt förtjust i
Vänd ner flingorna i marängen. Garnera med bär. Förbered marängbakelsen en timme innan serveringen. Bred först smörkrämen på marängtårtan och sedan den vispade grädden
Vänd ner flingorna i marängen. Jag gjorde fyra stycken idag men de blev onödigt stora, så när det är skarpt läge kommer jag göra sex stycken av varje sats och använda färska bär eller frukt
Gör en fördjupning i mitten på varje kaka och lägg i bär och toppa med cirka en matsked maräng. Inspirerad av de hallonkakor som min kollega bjöd på förra veckan letade jag fram ett liknande recept men med maräng som tillägg och bakade dessa efter jobbet