Tänk er quinoa som får blandas med en söt vinägrett och som toppas med sommarens nektariner, tomater, avokado, grillad majs, frön, färsk basilika och smulad fetaost
Nu gjorde jag inte maten för övrigt som Leila utan istället gjorde jag det till en rostad blomkål- och majssallad med nektarin och en smarrig vinägrett
Toppa med avokado och paprika. Honungsvinägrett. Vinägrett. Vispa ihop alla ingredienser till vinägretten. Blanda vinägretten med grönsakerna och på ett stort fat
Lägg grönsakerna på ett fat, toppa med avokado och blanda varsamt med vinägrett. Skaka ihop ingredienserna till vinägrett i en burk med lock, ställ åt sidan
Blanda avokadon med räkorna, rucola & vinägretten i en stor skål. Räk & avokadosallad. Blanda soltorkade tomater creme, balsamvinäger & olivolja till en vinägrett
Skär rödlöken i tunna klyftor och avokadon i bitar. Utgångspunkten till receptet nedan är Klaras recept - jag har dock gjort några små ändringar (lagt till pinjenötter och parmesanost, bytt ut Bresaolan mot annan skinka som vi hade hemma, ändrat vinägrett)
Häll över pastan och en del av vinägretten och blanda försiktigt. Thaivinägrett. 2 avokador. Börja med att sätta på vattnet till pastan och hacka grönsakerna såsom önskas under tiden (skär moroten med en potatisskalare så det blir vackra långa stränger), lägg dom sedan i en stor skål
Skiva avokadon. Blanda ihop allt i en skål och häll över vinägrett. Här är tips på en god och lätt sallad Halloumisallad med bönor och granatäpple 4 portioner 1 halloumiost 1 påse ruccolasallad 1 granatäpple 1 avokado 1 burk svarta bönor Bröd Vinägrett (olja, balsamvinäger och kryddor) Skiva och stek halloumiosten. 1 avokado
Dela och skala avokadon och skär i klyftor. Brynt smörvinägrett. Börja med vinägretten. Toppa med hummerköttet, salta och peppra lätt och servera med smörvinägretten och ett gott bröd