Det gör dock inte ont om jag dessutom har avokado, Philadelphiaost och kallrökt lax. Därefter rökt lax, skivad avokado, finstrimlad vårlök och isbergssallad
Blanda creme fracihen med philadelphiaosten. Mosa avokadon och på med kryddor och riven vitlök. 100 g philadelphiaost. 2 avokado. 100 g philadelphiaost
Den ville jag grilla i ugnen rakt upp och ner men sedan var det lite mer osäkert vart vi skulle hamna med resten och om jag ska vara ärlig så var jag inte helt hundra när vi skulle sätta oss och äta om avokadon skulle smaka gott, om det skulle bli för mäktiga paprikor eller om den kalla paprikasåsen skulle vara en sak för mycket på tallriken
Tunnbröd Philadelphiaost till brödet Rostbiff Avokado Körsbärstomater Rödlök Sharonfrukt Machesallad Naturell keso som blandats med en gnutta Créme fraiche, Fetaost och lite Mangochutney
Dressingen och marinaden på apelsinsaft, mango chutney, sweet chili och honung satte mycket smak och att låta avokadon bli varm i stekpannan höjer den åtskilliga nivåer och det är ju inte dåligt med tanke på att den är supergod kall också
Vänd till sist ned tomaterna, persikan och avokadon. ½ avokado. 1 port 50 g halloumiost i skivor Ett litet kycklinglår (urbenat) ½ chorizokorv i skivor En näve räkor En näve blandad svamp (t ex kantareller och champinjoner) En pressad vitlöksklyfta Saft av en apelsin 1 tsk sambal oelek ½ avokado ½ skivad röd lök 200 g körsbärstomater i klyftor ½ persika i tärningar ½ påse färsk bladspenat Fräs svampen tillsammans med vitlöken och löken i smör. Philadelphiakeso med lite smak av äpple 1 dl keso 2 msk philadelphiaost 2 msk äpplemos Blanda allting och servera till. 2 msk philadelphiaost
Har du en perfekt avokado hemma så fixar du resten från skafferiet. Förbered avokadosåsen – mosa en avokado i en skål, riv ner vitlök och klipp ner en näve basilikablad
Skeda ner Philadelphiaosten. Kött ⁄ ReceptRestklämma med rotsaker och avokado. Garneringen till restklämmorna är det som tacobordet lämnade från barnens tacolördag, gurka och tomat kan man också säga plus en avokado som legat på mognad och inte hunnit bli brun