Mexikansk torskrygg med avokado, lime och koriander. Torsk, majs, tomat, avokado och koriander. Minus avokadon var samtliga ingredienser potentiella kandidater på mitt kostschema
Dela avokadon på hälften, ta bort kärnan och skalet. Den här gröna gazpachon får framförallt sin intensiva färg från spenat, men jag har även i koriander, gurka och lime
– Lite färsk koriander, en smaksak hur mycket. Blanda försiktigt ihop alla ingredienser i en skål – det går att blanda allt utom avokado först för att sedan tillsätta löken – med marinaden och sist avokadon för att se till att den inte blir allt för mosad
Pressa i lime och häll i olivolja. Finhacka koriandern. Grillad avokado med chiliräkor. Skär avokadon först på mitten och ta ur kärnan men låt skalet vara kvar
Pressa i lime och häll i olivolja. Finhacka koriandern. Grillad avokado med chiliräkor. Skär avokadon först på mitten och ta ur kärnan men låt skalet vara kvar