Där grönsaker som avokado och körsbärstomater också befinner sig. Tänk er den söta karamelliserade persikan som passar perfekt ihop med den krämiga ädelosten
Morotssoppa med apelsin, garam masala och naankrutonger, fisktacos med lime, mangosalsa och guacamole, hamburgare på högrevsfärs med ädelost, päron och bacon, Kyckling i röd pestosås
Blanda sedan med spenat, avokado och fetaost. Tomatbulgursallad Sötpotatissallad med avokado och fetaost Vitlöksostfyllda cocktailtomater Auberginelasagne Vitlöksgratinerade musslor Heta räkor Svarta och gröna oliver Bresaola Serranoskinka Parmensanost (Färsbiffar till barnen) (Ni får recepten i bufféportioner för 10 personer, men går ju utmärkt att servera ensamma också och räcker då till 4 personer) Apple sour , 4 drinkar 10 cl svensk äppelvodka 40 cl färskpressad äppeljuice ½ lime, saften 4 limeskivor lite is i varje glas Tomatbulgursallad , 10 pers. 4 stora tomater, i bitar 1 ask cocktailtomater, i halvor 1 + 1 rödlök, skivad 3 dl grönsaksbuljong 3 dl tomatjuice 3 dl bulgur 3 msk olivolja 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 70-100 g ruccolasallad 200 g ädelost (hoppade det denna gång) 200 g oliver (serverade dem vid sidan om) Koka upp tomatbitarna, 1 rödlök, buljong, tomatjuice och bulgur. Sötpotatissallad med avokado och fetaost , 10 pers. tärnad 2 avokado, skalade, urkärnade i bitar Sätt ugnen på 225°. 200 g ädelost
Dela och kärna ur avokadon. Blanda smulad ädelost och crème fraiche. Lägg på päron och avokado. 2 avokado. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 3 päron 2 avokado 4 dl blandad grönsallad 1 tsk flingsalt ½ krm svartpeppar pressad saft av ½ citroner 1 dl saltrostad mandel Dressing