Sallad med avocado, soltorkade tomater, ruccola, paprika mm. Avocado. Ruccola. Avocado. Ruccola. Jag älskar sallader och den jag lägger upp idag är typ min standard
Ruccola & linssallad med parmesan – Ruccola, röda linser, avocado & riven parmesan. Lägg i avocado och röda linser, strö över parmesan, salt & peppra och ringla sedan över olivolja efter smak
½ avocado. Denna gång blev toppingen lite mer standard brunch-aktig med ruccola, avokado och speck. Toppa med ruccola, avokado, speck, fetaost och granatäppelkärnor - eller annat du tycker passar
pasta för 2 personer2 avocado,skivadeen näve körsbärstomatersalladsblad, ruccola eller blandsalladett litet paket kallrökt lax (ca 10 skivor) i mindre bitarparmesandressing. en halv burk creme fraiche1 dl riven parmesanostsalt,pepparKoka pastanBlanda ihop creme fraiche och riven ost, smaka av med salt och pepparSkiva avocado,laxen, skölj salladen och dela tomaterna, blanda alltsammans i en skål. 2 avocado,skivadeen näve körsbärstomatersalladsblad, ruccola eller blandsalladett litet paket kallrökt lax (ca 10 skivor) i mindre bitarparmesandressing
Jag kryddar inte kycklingen för att bacon är salt och ruccola pepprig, tycker det räcker. Avocado. lägg på ett fat tillsammans med isbergssallad och ruccola