Klicka ut röran och toppa med avocadotärningar och kräftstjärtar. Rör ihop creme fraiche med pressad vitlök, skånsk senap, sambal oelek och klippt dill
Blanda ner creme fraicheröran. en halv burk creme fraiche. pasta för 2 personer2 avocado,skivadeen näve körsbärstomatersalladsblad, ruccola eller blandsalladett litet paket kallrökt lax (ca 10 skivor) i mindre bitarparmesandressing. en halv burk creme fraiche1 dl riven parmesanostsalt,pepparKoka pastanBlanda ihop creme fraiche och riven ost, smaka av med salt och pepparSkiva avocado,laxen, skölj salladen och dela tomaterna, blanda alltsammans i en skål. 2 avocado,skivadeen näve körsbärstomatersalladsblad, ruccola eller blandsalladett litet paket kallrökt lax (ca 10 skivor) i mindre bitarparmesandressing
Mosa avocadon och blanda det med löken och tomaten i en skål, pressa över citronen. Tillsätt creme fraiche/yoghurt/soyghurt och smaka av med kryddorna, klart
Avocado var också gott till. Blanda crème fraiche, majonnäs, dill och salt. Räkröran. Röran klar. Toppa burgarna med räkröran och servera med citron och sallad
Jag gjorde bland annat iordning en röra av créme fraîche, avokado (mjuk) och soltorkade tomater, kryddad med chilipulver, färsk chili, salt, citron och lite flytande honung
Sedan serverade jag alltsammans på en bädd sallad, rödlök, tomat, avocado & rostade solrostjärnor. Dem är köttiga och kryddiga, passar jättebra med en sval röra eller coleslaw vid sidan om
Avocado var också gott till. Blanda crème fraiche, majonnäs, dill och salt. Räkröran. Röran klar. Toppa burgarna med räkröran och servera med citron och sallad
avocado, sallad och tomat (eller vad du tycker är gott). Förutom lökringarna bjöd jag mina gäster på halloumiburgare med vegansk coleslaw (ja, jag blandar ost och veganska produkter i en enda röra