grekisk yoghurt eller kesella, frukt&bärsallad, hemgjord müsli med nötter, kanske någon form av proteinpannkakor eller plättar med keso och hemgjord chiafrö-sylt, kokta ägg, kalkon, tomat, avocado och mager ost
Vill man inte använda crème fraiche så ta gärna Kesella (1 %) då vill jag lova att förrätten är både supernyttig och GI-godkänd. 1,5 dl crème fraiche/Kesella kvarg. 1,5 dl crème fraiche/Kesella kvarg
Dela, gröp ur och skiva avocadon. Lägg skinka på två och avocado på två. 1 dl kesella, kvarg. Bred senap och kesella på 4 skivor bröd. 3⁄4 dl Kesella kvarg lätt. 1 dl kesella, kvarg. 3⁄4 dl Kesella kvarg lätt
Dela och gröp ur avocadon. Ja, man kan faktiskt göra glass på avocado. 5 dl Kesella, kvarg. Avocadoglass 4p. 2 mogna avocado. 5 dl Kesella, kvarg. 2 mogna avocado
1/2 avocado. 1/2 dl Kesella. 1/2 avocado. Jag älskar vegetarisk mat, verkligen älskar. Det beror naturligtvis på alla influenser från sydeuropa och övriga världen
Sushirullar med blomkålsris, lax och avocado. Orginalreceptet hade crème fraiche i coleslawen (blev ett svengelskt ord där, ha ha) men jag lättade upp den genom att använda kesella och även tillsätta dijonsenap för lite "sting"