AUBERGINEHALVOR MED KESO. Använd en kniv och en sked för att gröpa ur det mesta av fruktköttet (se bara till att lämna lite kant, så att auberginehalvorna inte blir för "svaga" och går sönder)
Gröp ur fruktköttet ur auberginehalvorna med en sked och lägg över det i matberedaren. Hummus i förgrunden, baba ganoush längst bak till vänster och röd sås till höger
Låt puttra några minuter och fyll sedan auberginehalvorna med fyllningen. I måndags började jag på mitt nya jobb och mina dagar är just nu helt annorlunda från hur de tidigare sett ut
Börja med att skära upp auberginen på längden, sätt på ugnen på 180 grader – olja in auberginehalvorna och lägg in dem i ugnen i ca 15-20 minuter beroende på storlek
Fyll sedan auberginehalvorna och toppa varje aubergine med ett täcke av riven parmesan. Jag har min lediga dag idag, sedan är det jobb som gäller resten av veckan
Dela paprikorna och ta ur kärnhuset, fyll paprika- och auberginehalvorna med färsen, hyvla över lite ost, dofta över lite rökt paprikapulver, ställ in i ugnen 200 grader i 20 minuter