Auberginegratäng pasta recept

Auberginegratäng med röda linser

Auberginegratäng med röda linser

Gott med aubergine i gratäng som tar rollen av pastan i en lasagne och den röda linsröran tar rollen som köttfärssås
Auberginegratäng

Auberginegratäng

Passar perfekt på buffén, eller som den är med antingen ett gott bröd eller pasta som tillbehör. aubergine, auberginegratäng, basilika, färsk mozzarella, italienska, mozzarella, mutti, parmesanost, peppar, silver spoon, tomatsås Till 6 portioner
Auberginegratäng med raw sallad

Auberginegratäng med raw sallad

Auberginegratäng. Auberginegratäng. Servera auberginegratängen tillsammans med din raw sallad. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen, men förkorta koktiden med 3 min. Varva tomatsås, pasta, aubergineskivor, grana padano och mozzarella i ca 3 lager i en ugnsfast form
Tomatsås – Tomato Sauce

Tomatsås – Tomato Sauce

Auberginegratäng. Tomatsås med aubergine till pasta. Auberginegratäng. Tomato sauce is a base for many dishes and can also be enjoyed on its on with some pasta, like in the pictures
Ragù napoletano di Gina

Ragù napoletano di Gina

Låt pastan rinna av och häll tillbaka den i grytan. paccheri (stora pastarör). Ta ev undan 9 dl sås till auberginegratängen. Koka pastan i lättsaltat vatten i en gryta ca 15 min. 8 pers Ingredienser Ragù napoletano di Gina 1 kilo benfri högrev 500 g tjocka revbensspjäll 6 vitlöksklyftor 1/2 dl oliviolja, extra vergine 1 1/2 dl torrt vitt vin 2 1/2 kilo skalade tomater i burk, gärna San Marzano 1 1/2 dl vatten 2 1/2 tsk salt 400 g paccheri (stora pastarör) Pastatopping 250 g ricottaost 2 dl parmesanost

La cucina di Laura

Sist men inte minst Francescos mammas Parmigiana di Melanzane – auberginegratäng med parmesan, en klassisk paradrätt från södra Italien som förtjänar ett inlägg för sig

  Vi åt potatis- och auberginegratäng till (se separat recept). Men det passar säkert utmärkt med ugnsstekt potatis eller pasta