Auberginegratäng med italienska smaker recept

Auberginegratäng med italienska smaker

Auberginegratäng med italienska smaker

I gänget som skulle äta satt även en äkta italienare som har lovat mig sitt recept på auberginegratäng där man ska ha ströbröd och fritera och grejer
Auberginegratäng med italienska smaker LCHF

Auberginegratäng med italienska smaker LCHF

En vegetarisk LCHF-rätt, med härliga italienskasmaker (och färger), som är hela familjens favorit. Småkoka de krossade tomaterna med vitlök, salt och peppar i minst tio minuter
Italiensk auberginegratäng

Italiensk auberginegratäng

Jag brukar servera den med sallad, lite marinerade bönor och. Idag blir det härliga italienskasmaker här på bloggen
Italiensk vegetarisk auberginegratäng

Italiensk vegetarisk auberginegratäng

Koka de krossade tomaterna med vitlök, salt och peppar i 10-15 minuter. Sätt ugnen på 125 grader. Skiva auberginen i centimetertjocka skivor
Go Karin!

Go Karin!

Till er delar jag med mig av en simpel auberginegratäng. Auberginegratäng. Med spänning har jag fått ta del av hennes resa från matbloggare till kokboksförfattare

La cucina di Laura

Sist men inte minst Francescos mammas Parmigiana di Melanzane – auberginegratängmed parmesan, en klassisk paradrätt från södra Italien som förtjänar ett inlägg för sig