Auberginegratäng. Auberginegratäng. Servera auberginegratängen tillsammans med din raw sallad. Tillsätt tomatpuré och balsamvinäger och fräs 10 sek under omrörning. 5 msk Balsamvinäger
2 tsk balsamvinäger. 2 tsk balsamvinäger. Det här receptet har jag haft flera jular nu på julbordet. Det är ett härligt vegetariskt inslag då mycket annat ju är kött, potatis, fisk osv
Auberginegratäng. Fräs i olivolja och när löken blivit glansig så hälls tomatkrosset i tillsammans med vatten, buljongtärning, balsamvinäger och tomaterna i bitar
½ msk balsamvinäger. 1 gul lök1 vitlöksklyfta½ msk balsamvinäger1 brk hela tomater (gärna cocktailtomater)Sätt ugnen på 225 grader. Tillsätt balsamvinäger och tomater och låt koka ca 15 minuter
Rör ner krossad tomat, balsamvinäger och chilisås. 3 msk balsamvinäger. 3 msk balsamvinäger. Den här gratängen görs med fördel en dag i förväg och värms vid servering
Se även detta recept för en god auberginegratäng som alternativ till Janssons. balsamvinäger. Lyft upp rödkålen från vattnet, slunga även den i salladsslungan och blanda sallad och rödlök i en fin skål, spraya/ringla över olivolja och balsamvinäger, krydda med lite örtsalt och svartpeppar och blanda runt
Tillsätt rödvinsvinäger, balsamvinäger, rosmarin och timjan i mellantid. Auberginegratäng - en smarrig grönsaksrätt med grillad aubergine i skivor, grillad röd paprika gratinerad med tomatsås, mozzarella, parmesan täckt med ett knaprigt täcke av brödsmulor överringlad med olivolja