Servera auberginebiffarna på en bädd av champignoner, strö över hackade örter. Vegetarisk Lowcarb Det fungerar förstås riktigt bra med helt vegetariska rätter inom lågkolhydratkost också
Det har tyvärr inte blivit mycket uppdaterat här sedan jag återvänt från staterna då tiden ej räckt till, men igår hade jag ledigt och passade då på att testa mig på att laga auberginebiffar, något jag inte gjort förut
(Eller Polpette di melanzane) Till den här rätten har vi inget exakt recept, det finns helt enkelt inget nedskrivet, så man får höfta lite och testa sig fram för att få fram den rätta konsistensen
Servera pastan med auberginebiffarna och ringla över lite majonnäs. Efter drygt ett år med en massa recept på kött- och fiskrätter här på bloggen tycker jag att det kan vara dags för min första vegetariska rätt, nämligen parmesanpanerad aubergin med chilimajonnäs och rättikspasta med babyspenat
Det gav mig auberginebiffar med tomat- och chilimajonnäs och ramslökspesto. Jag vet inte om ni har varit på ”Palæo” i Köpenhamn, men jag fick verkligen sådana vibbar när jag åt den här maten
Auberginebiffar – serverades här med bröd, sallad, parmesan, tomater, rödlök och srirachamajo. Burgare av olika slag kan man väl ändå inte få för mycket av
Torka av auberginebiffarna (så att de blir torra och över-. Sätt ugnen på 225 grader grilleffekt. Dela auberginen på längden i 1 1/2 cm tjocka biffar, strö lite salt på båda sidor och låt stå i cirka 20 minuter för att dra ut vätskan