Auberginebiffar recept

Auberginebiffar med klyftpotatis

Auberginebiffar med klyftpotatis

Nu har vi hittat en ny favorit, nämligen helveganska auberginebiffar. Auberginebiffar. Biffar & bollarVeganSåser & röror Auberginebiffar
Auberginebiffar med Ädelost och Mandel

Auberginebiffar med Ädelost och Mandel

Servera auberginebiffarna på en bädd av champignoner, strö över hackade örter. Vegetarisk Lowcarb Det fungerar förstås riktigt bra med helt vegetariska rätter inom lågkolhydratkost också
Auberginebiffar med majs, paprika och parmesan

Auberginebiffar med majs, paprika och parmesan

Det har tyvärr inte blivit mycket uppdaterat här sedan jag återvänt från staterna då tiden ej räckt till, men igår hade jag ledigt och passade då på att testa mig på att laga auberginebiffar, något jag inte gjort förut

Donna Pinas Auberginebiffar

(Eller Polpette di melanzane) Till den här rätten har vi inget exakt recept, det finns helt enkelt inget nedskrivet, så man får höfta lite och testa sig fram för att få fram den rätta konsistensen
Första vegetariska!

Första vegetariska!

Servera pastan med auberginebiffarna och ringla över lite majonnäs. Efter drygt ett år med en massa recept på kött- och fiskrätter här på bloggen tycker jag att det kan vara dags för min första vegetariska rätt, nämligen parmesanpanerad aubergin med chilimajonnäs och rättikspasta med babyspenat
Som ”Paleo” i Köpenhamn….

Som ”Paleo” i Köpenhamn….

Det gav mig auberginebiffar med tomat- och chilimajonnäs och ramslökspesto. Jag vet inte om ni har varit på ”Palæo” i Köpenhamn, men jag fick verkligen sådana vibbar när jag åt den här maten
Burgare på aubergine & zaatar

Burgare på aubergine & zaatar

Auberginebiffar – serverades här med bröd, sallad, parmesan, tomater, rödlök och srirachamajo. Burgare av olika slag kan man väl ändå inte få för mycket av

Auberginebiffar med oliver

Torka av auberginebiffarna (så att de blir torra och över-. Sätt ugnen på 225 grader grilleffekt. Dela auberginen på längden i 1 1/2 cm tjocka biffar, strö lite salt på båda sidor och låt stå i cirka 20 minuter för att dra ut vätskan

Aubergine & dinkelbiffar

Jag tipsade ju om auberginebiffarna i mitt Fina fredag-inlägg och fick för mig att jag skulle göra dem idag