Blanda vitlök och persilja med olivolja och skeda över aubergineköttet. Det var som att det var gjort för mig med kombinationen aubergine, vitlök och feta
Grovhacka persiljan. Dela auberginen på längden och gröp ur. Ta pannan från värmen och rör ner persilja, det mesta av osten och smaka av med salt och peppar
Finhacka paprika och persilja. Skala auberginerna så att dem blir randiga. Ta sen en aubergineskiva och tryck på köttfärsbiffen, varannan köttfärs varannan aubergine
Blanda sist i nötter, torkad eller färsk hackad persilja, smaksätt med pressad citron och ev. Stek aubergineskalen i ghee/smör på båda sidor så att de får lite färg och mjuknar något, lägg i ugnsform
persilja. Tvätta äggplantor väl och sedan skära på längden remsor av skal ger så en peeling aubergine med en rand och en utan bark, att pennan, så jag ringer
Tillsätt persiljan. Hacka även auberginen i små tärningsbitar. Tillsätt kycklingen i stekpannan med auberginen, tillsätt creme fraiche, tahini, de hackade schalottenlökarna, salt och peppar