Min fyllning består av zucchini, lök, vitlök, körsbärstomater, oliver, ost, bulgur och champinjoner. Fyllda auberginer är en av mina favoriter när det kommer till vegetariska rätter
Välsmakande aubergine som toppas med valfri fyllning, både gott och nyttigt. Eller vad sägs om aubergine fylld med hummus, rödlök, rostad lök och färsk mynta
Blanda ner auberginen, tomaterna, persilja, oliver och vitlök. 10 oliver. Skär auberginen i tjocka skivor, salta och låt stå i 30 min. Blanda väl och koka på medelvärme i ca 15 minuter tills auberginen är mjuk. aubergin, aubergin fricassee, ägg, citronsaft, gryta, krossade tomater, oliver, olivolja, persilja, tomater, vitlök Till 2 personer. 10 oliver 1 ägg 1 msk citronsaft
Blanda i oliver och övriga grönsaker och smaka av med salt och peppar, lägg upp på tallrik. Idag testar vi aubergine med nötfärsblandning, rätter i ugnen är perfekta, tycker jag
Chop the aubergine into cubes about 1/4 inch in diameter. 1 Aubergine. 1. Saute in a large frying pan over a medium heat with a little olive oil for a few minutes until it starts to turn golden brown