D. e. g. V. t. m. j. ö. l. 5. 0. T. o. r. ä. s. 2. k. a. n. 3. M. d. S. c. F. y. i. A. u. b. P. p. 6. f. G. L. 1. H. v. å. K. B. h. ,. 4. (. °. ). /. 7. 8. 9. -. Ä. N. R. t D. d l. s t
1 st Aubergine. 200 g Hasselnötter. Vårt vegetariska julbord innehåller en härlig blandning av klassiska rätter som inlagd "senapssill", griljerad kålrot, hemkokt rödkål och kokta ägghalvor tillsammans med inspirerande och gröna rätter som grönkålspizza och fräscha sallader
Till 30 st 1 dl socker 1 dl grädde 1 dl sirap 1 tsk vaniljsocker ca 30 hasselnötter 100 g noug. Ca 6-7 port 2 Auberginer (ca 750 g i 1 cm tjocka skivor) 5 stora potatisar, kokta, skalade och skivade – förkokta är att föredra
Den grillade auberginen ovan med pilaffrissallad med tranbär och lime var helt fantastisk. pocherad kvitten med färskost och hasselnötter (överst) som var helt ljuvlig och en citrus- och tomatsallad med za’atar (ovan), som var god men inte lika fantastisk