Asiatiska laxburgare recept

Asiatisk laxburgare

Asiatisk laxburgare

Kör den grovt tärnade laxen med salt, svartpeppar, Fond du Chef och äggvita i matberedaren till en slät puré
Laxburgare gangnam style

Laxburgare gangnam style

Hacka laxen med kniv till en grov färs. Tillsätt. Finhackad chili utan frön, vitlöken, gräslök, ägg och alla kryddor
Asiatisk torskburgare

Asiatisk torskburgare

Jag blev inspirerad och gjorde min egen variant av deras asiatiskalaxburgare. Asiatisk torskburgare. Publicerat 2015-01-20 15
Snabbmat fast hemlagad

Snabbmat fast hemlagad

Oftast får biffarna asiatiska smaker så receptet från Middagskorgen var nytt för mig. Vi åt snabbmat igår till middag i form av burgare, fast laxburgare
Kärlek mellan två bröd

Kärlek mellan två bröd

Blir nästan alltid att mina laxburgare får asiatiska smaker, vilket kanske inte är så konstigt eftersom vi har en förkärlek till dessa kryddor som ni vet
Asiatiska laxburgare med advokado

Asiatiska laxburgare med advokado

Asiatiska laxbugare med advokado. Asiatiska laxbugare med advokado. 4 laxfiléer. 1 dl matlagningsgrädde. 1-2 msk sweet chili eller 1-2 krm wasabi

Asiatiska laxburgare med picklad gurka.

Skär laxen i tärningar och mixa ungefär en fjärdedel tillsammans med senap till en slät massa. Häll ned resten av laxen, paprika, lök, limeblad eller lime
Asiatiska laxburgare.

Asiatiska laxburgare.

Håkans Asiatiskalaxburgare250 g laxfile½ lime, pressas½ lime, rivet skal1 msk rårörsocker1 kryddmått salt1 msk riven ingefära1 msk malen koriander½ rödlök2 msk vetemjöl2 ägg2 msk skorpmjölKör laxfiléerna i mixer, därefter löken

Asiatisk laxburgare

Recept. Middagshjälpen. mån, 2012-08-20 14. 09. (0). Kör den grovt tärnade laxen med salt, svartpeppar, Knorr Fond du Chef och äggvita i matberedaren till en slät puré

Asiatiska laxburgare med avokadokräm

Skär laxen i tärningar och mixa sedan till mos. Späd med matlagningsgrädde tills du får en smidig laxfärs som inte är för lös

Krispiga laxburgare

Laxburgare. Laxburgare. Sätt ugnen på 225 grader. Klyfta potatisen och blanda den med oljan på en plåt. Salta och peppra