Asiatisk touch recept

Asiatisk touch

Asiatisk touch

Asiatisk räkcocktail 200 g räkor med skal2 avokado1/2 rödlök1 bit gurka1 tomatskal från 1 lime2 msk sweet chilisåsSkala räkorna
Lax med asiatisk touch

Lax med asiatisk touch

Ikväll gjorde jag denna goda laxrätt med asiatisktouch. Till och med dottern tyckte den var super god, vilket är ett riktigt bra betyg
Räkcocktail med asiatisk touch

Räkcocktail med asiatisk touch

Här kommer förrätten vi blev bjudna på hos Anette i fredags. Mycket god och fräsch. Räkcocktail med asiatisktouch
Grillade räkor med asiatisk touch

Grillade räkor med asiatisk touch

Relaterade Grillade räkor med asiatisktouch. Är det någon fler än jag som älskar koriander. Svärmor odlar koriander som jag brukar få och bunkra upp i frysen
Fläskytterfilé med asiatisk touch

Fläskytterfilé med asiatisk touch

Ofta helsteker jag den i ugnen med mycket kryddor men idag stekte jag den i skivor först innan jag hällde över en sås med asiatiska smaker
Pulled beef med asiatisk touch

Pulled beef med asiatisk touch

670 g högrev. 12,5 klyftor vitlök, hackade. 11 gul lök. 11 dl tomat ketchup. 11,5 msk chipotlepasta. 11 msk farinsocker
Ris med asiatisk touch

Ris med asiatisk touch

Här hemma så föredrar vi basmati- och jasminris, just för att de smakar lite mera än vanlig vitt ris
Gryta med asiatisk touch.

Gryta med asiatisk touch.

Asiatisk fläskgryta 2 port + matlåda. / Anki och Håkan Asiatisk fläskgryta 2 port + matlåda. Det känns som det var ett tag sedan vi bjöd på fläskkött här i köket, den största anledningen till det är väl att det lagas till mest vilt i Mårtenssons kök just nu
Lax med asiatisk touch

Lax med asiatisk touch

Idag bjuder köket på en lite annorlunda laxrätt med ett krispigt täcke och lite asiatiska smaker så som ingefära, lime och sesamfrön
Älgbog med asiatisk touch

Älgbog med asiatisk touch

Ett säkert sätt att laga till en stek, som alltid blir gott, är att den stoppa in den i ugnen i en stekgryta med en massa godsaker
Fläskgryta med asiatisk touch

Fläskgryta med asiatisk touch

Strimla köttet och bryn det i panna i omgångar. Salta och peppra och pressa vitlöken över så att den får steka med lite även den
Tunna revben asiatisk touch

Tunna revben asiatisk touch

Tunna revben är roligt att göra, det går fort också och det sköter sig själv i ugnen. Bra är också att göra mycket, det kan man ha i veckan i matlådan eller bara äta kalla direkt från kylskåpet