Asiatiskt löjrom i två varianter. 2016 firades in med goda vänner och MYCKET god mat. Med ett gäng med flera matfantaster (både för att laga och äta) får maten & dryck ofta stå i centrum hos oss
Receptet ringdes hit och redan vid uppläsningen i telefonen anade vi att den dels skulle falla oss väl i smaken och att den dels skulle passa perfekt efter vår asiatisk inspirerade buffé vi bjussade på i lördags
Till varmrätt åt jag en grillad laxfilé med asiatisk glaze, rödbetor med kapris, hollandaisesås och en trädgårdssallad och min man åt en stor råbiff med klassiska tillbehör
Jag tog en flankstek med asiatisk glasnudelsallad, sashimi på bleka och lätthalstrad lax med bärsallad och Oskar tog flankstek med asiatisk glasnudelsallad, gotlandsbetor med getost och pinjenötter samt en koreansk råbiff med koriandermajonäs
Asiatiskråbiff till varmrätt, underbart god. Fredag. Köpte lite chark när jag var på skördefesten på Wineryhotell, denna morgon gjorde Micke ostomelette med skinkan, sååå gott
Här kommer den Asiatiskaråbiffen från förra helgens knytismiddag. Jag som inte är en så stor köttätare tycker att det blir allra godast när man sätter lite smak på den, gärna asiatiska smaker som den här
Vi började kvällen med favorit drinken Moscow mule och snittar med råbiff. Varm asiatisk fruktsallad 4 propoints. Varm asiatisk fruktsallad 4 propoints 6 portioner
Dippsåsen gör du av delar av mitt asiatiska artilleri. råbiff. Vad sägs om att lägga till halstrad lax, ingefära, chili, soja, sesam och lime till det traditionella påskbordet i år