Ingefära, salt och peppar. Ingefära, salt och peppar. 1/2 tsk ingefära. Serveras vid cirka 8°C till rätter av fisk eller kyckling, gärna i hetare asiatisk stil. 1/2 tsk ingefära
En riktig wok med asiatiska smaker och härligt krispiga grönsaker. Det asiatiska köket är en stor favorit och jag brukar laborera länge och väl för att få fram den rätta smaken och känslan
Asiatiskt,. Blanda rödvinsvinäger, honung, pressade vitlöksklyftor, ingefära och soja i en liten skål. Igår vart jag sugen på kinamat, hade en bild i huvet med en god kycklingwok med broccoli, paprika, äggnudlar och salta jordnötter
Idag var middagsplanen att steka saltsillfileér och göra löksås men då såg jag att det var en tävling på Instagram om en Asiatisk kokbok av Jennie Walldén som jag gärna vill ha så då fick sillen vänta
Jag tycker de passar särskilt bra i asiatiska rätter. Återigen kunde jag konstatera att det verkligen inte behövs mycket kyckling för att man ska få känslan av kycklingwok
Marinera i soja, vitpeppar, ingefära och en pressad vitlöksklyfta. 400 gr kyckling ca 300 gr wokgrönsaker valfri mängd cachewnötter, ca en halv, liten påse 1 msk soja 2 vitlöksklyftor vitpeppar ingefära ostronsås Skär kycklingen i kuber. Asiatiskt , Kyckling 400 gr kyckling