Kycklingfärs

Kycklingfärs är magert, milt och gifter sig bra med många olika slags smaker. Använd kyckling för att göra samma rätter som med andra färser. Här hittar du härliga recept med kycklingfärs!

kycklingfärs chili kycklingfärs champinjoner kycklingfärs sötpotatis kycklingfärs basilika kycklingfärs smör kycklingfärs fläskfärs kycklingfärs lime kycklingfärs grädde kycklingfärs yoghurt kycklingfärs fisksås

Kycklingfärs är lätt att variera


Kycklingfärs är ett trevligt alternativ till vanlig nöt- eller fläskfärs, när du känner för att variera dig. Kycklingfärsbiffar med ugnsrostad potatis och tzatziki, kycklingfärslimpa med spännande smaker eller kycklingfärsburgare med goda tillbehör - det finns verkligen hur många rätter som helst att göra på den lätta färsen. Precis som fläskfärs har kycklingfärs en mild smak och är därför en höjdare när du vill framhäva lite mer lågmälda kryddor. Samtidigt fungerar den utmärkt till chili, vitlök och andra kryddor som tar för sig. Kycklingfärs är toppen att använda i asiatiska rätter eller på grillen.

Tänk på att steka färsen ordentligt, var inte rädd för att bryna på den ordentligt. Använd gärna lite mer fett än vanligt så att den fettsnåla färsen inte fastnar i pannan. Vill du vara säker när du steker burgare, biffar och bullar är det en god idé att använda en stektermometer. Kycklingfärsen är 72 grader när den är helt genomstekt.

Toppkommentarer i kycklingfärs

SMAKRIK ASIATISK WOK MED VITKÅL OCH KYCKLINGFÄRS
52
Kycklingfärsfyllda paprikor med parmesan och timjan
2

“Jag gjorde 4 stora papriko. Förlängde tiden tilln40 min. Jättegott.”

Se recept
Kycklingbullar med örtyoghurt
10

“Jättegoda, faktist godare än vanliga köttbullar.”

Se recept
Asiatiska kycklingfärsbiffar med lime och ingefära samt mangosås
15

“Kycklingfärsbiffar med grön chilipasta”

Se recept
Kycklingminestrone
25

“Jättegott”

Se recept

Toppanvändare i kycklingfärs

Visa alla toppanvändare