Asiatisk bönsallad recept

Bönsallad med asiatisk touch

Bönsallad med asiatisk touch

Bönsallad. En av de första vegankokböcker jag köpte var Pia Halls Vego Paradiso, och den är fortfarande en av mina favoriter

min första veckomatsedel.

Det blev en lite småknäpp kombo med tomat-tofun, wok och min asiatiska glasnudelsallad men det funkade faktiskt
Krispiga laxnuggets

Krispiga laxnuggets

Asiatiskt ströbröd Panko ger en härligt krispig yta och kombinerat med Salmalax – då är det svårt att misslyckas

Vin möter Mat i en magisk kväll

Muffloninnerfilé med risotto och smörstekta kantareller, Lammsalsiccia med lufttorkad lammbringa på silverlökskräm, Rödräkor med chimichurri, majspuré och bönsallad och TRE helt ljuvliga desserter med choklad, tonkaböna, mango, mandel
Halstrad lax med ingefära, dijonsenap och lök

Halstrad lax med ingefära, dijonsenap och lök

Du kanske kan få inspiration av denna bönsallad. 3 msk söt soja (ketjap manis, finns i asiatiska hyllan). 3 msk söt soja (ketjap manis, finns i asiatiska hyllan)