Köpte med mig några arraksbollar från deras kondis. Smula ner sockerkakan i en matberedare med smöret, kakao, riven mandelmassa, arrak, sprit och vaniljsocker
arraksbollar. Jag vill också att en semla inte ska vara så sötsliskig med enbart mandelmassa och dessutom innehålla en del av inkråmet från bullarna i fyllningen
Smula ner sockerkakan i en matberedare med smöret, kakao, riven mandelmassa, arrak och vaniljsocker. Jag gick in på Coop i Huddinge Centrum en dag och köpte med mig några arraksbollar från deras kondis
Arraksbollar, förstås. (Som hon den där i Hollywoodfruar skulle ha sagt) (Receptet kommer från en gammal Allt om mat tidning)200g Kaksmulor (helst från chokladkaka)200g MandelmassaArraksarom efter smak100g Marabou MjölkchokladMixa kaksmulor och mandelmassa till en deg i matberedare. 200g Mandelmassa
Riv mandelmassan fint. Arraksbollar är det perfekta sättet att göra sig av med den sistabiten av en sockerkaka eller andra kakor som börjar bli lite trista
arraksbollar. Jag föredrar marsipan före mandelmassa, det blir mycket godare. Ni som följt min blogg vet ju att min kära make arbetar som lastbilschaufför/flyttgubbe