Låt vaniljkrämen svalna något. 2 dl Arla® mjölk. 20 g Arla® Svenskt Smör. Blanda hallon och socker. Värm i en kastrull på svag värme eller i mikro ca 2 min tills hallonen har tinat och sockret smält
75 g Arla® Svenskt Smör. 1Receptet gäller för 12 st 75 g Arla® Svenskt Smör 2 dl vatten 2 dl vetemjöl 3 äggSätt ugnen på 200°. 1Skär eller klipp av ett lock och fyll med t ex grädde och bär, vaniljkräm eller crème fraiche och räkor
Idag tänkte jag prova att göra dessa med den nya Kesellan som Arla släppt med Dulce de Lechesmak. Att baka in vaniljcheesecakefyllning är väldigt smart då man inte behöver ha vaniljkräm vid sidan om
Originalreceptet hittar ni HÄR hos Arla. Vaniljkräm. Igår blev jag riktigt sugen på att baka något eller göra tårta men eftersom jag har inte kraften för det riktigt än och göra tårta nu
1 1⁄2 dl Arla Köket Kesella® kvarg vanilj. Sätt ugnen på 175°. Riv mandelmassan och rör i ägg och mjöl. Häll smeten i en smord och bröad form, ca 24 cm i diameter