Arla röding recept

Kryddsotad röding med brynt smör - Recept | Arla

Kryddsotad röding med brynt smör - Recept | Arla

Gör så här Gnid in rödingfiléerna med olja. 2 putsad och skinnfria rödingfiléer. 50 g Arla® Svenskt Smör. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 2 putsad och skinnfria rödingfiléer 1 tsk olivolja 1 tsk salt 50 g Arla® Svenskt Smör 25 g forellrom 12 kvistar färsk dill Rub
Ugnsbakad röding med ”sauce au trois caviars” och glacerade grönsaker

Ugnsbakad röding med ”sauce au trois caviars” och glacerade grönsaker

Gör så här Rödingen. Putsa och salta rödingfiléerna. 4 rödingfiléer. 2 msk Arla Köket® syrad grädde 30%. 150 g Arla® Svenskt Smör, skuret i tärningar. 2 msk Arla® Svenskt Smör. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 rödingfiléer 1 tsk salt ½ finrivet skal av citroner Sås. 2 dl vitt vin 1 msk vitvinsvinäger 3 msk finhackad schalottenlök 1 finhackad vitlöksklyfta 2 msk Arla Köket® syrad grädde 30% 150 g Arla® Svenskt Smör, skuret i tärningar 2 tsk pressad pressad citron 1 krm salt 60 g forellrom, löjrom och svart stenbitsrom 3 msk skuren färsk gräslök Grönsaker. 1 gul paprika 1 gul zucchini 1 liten purjolök 1 knippe rädisor 2 msk hackad färsk gräslök 200 g kokt färskpotatis 2 msk Arla® Svenskt Smör 1 tsk pressad citron 1 krm salt
Röding med löjrom, blåmusslor och rotfrukter

Röding med löjrom, blåmusslor och rotfrukter

4 skinn- och benfria rödingfiléer. 50 g Arla® Svenskt Smör. 1 dl Arla Köket® crème fraiche. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 skinn- och benfria rödingfiléer 4 msk Kalix löjrom 1 msk olivolja 1 tsk salt och peppar 500 g rotselleri 200 g gulbetor 300 g morötter 1 liten purjolök ½ huvud blomkål 200 g blad från spetskål rivet skal och saft av ½ citron 1 schalottenlök finhackad 1 dl hackad färsk dill 1 tsk salt och peppar 1 kg blåmusslor 2 schalottenlökar 2 vitlöksklyftor finhackade 5 kvistar färsk timjan 50 g Arla® Svenskt Smör 1 dl Arla Köket® crème fraiche 1 tsk salt och peppar
Röding med löjrom

Röding med löjrom

Arla® Svenskt Smör. 600 g rödingfiléer. Salta fisken och vänd den i mjölet. Stek fisken i smör i en stor stekpanna ca 3 min på varje sida
Röding med löjrom

Röding med löjrom

Arla® Svenskt Smör. 600 g rödingfiléer. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g rödingfiléer 1 tsk salt 2 msk vetemjöl Arla® Svenskt Smör 4 dl Kelda® mellangrädde 1 tärning fiskbuljong ½ tsk krossade enbär ½ dl hackad färsk gräslök 50 g löjrom
Fänkålsbakad röding med råraka samt äpple- och pepparrotssmetana

Fänkålsbakad röding med råraka samt äpple- och pepparrotssmetana

Rödingfilé. 2 rödingfiléer. 1 dl Arla Köket® smetana. 2 msk Arla® Svenskt Smör. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj Rödingfilé. 2 rödingfiléer 1¼ msk strösocker 1¼ msk salt 1 krm stött hela fänkålsfrön 1 krm krossad vitpeppar Äpple- och pepparrotssmetena. ½ gröna äpplen 1 dl Arla Köket® smetana 1 msk riven pepparrot 1 krm salt Råraka. 200 g fast potatis 2 msk Arla® Svenskt Smör 1 krm salt 1 krm vitpeppar Till servering
Rödbetssoppa

Rödbetssoppa

Jag hittade ett recept på Arla som jag testade  för första gången. En fin soppa fick det bli av dessa små rödingar till lunch
1:a advent

1:a advent

Alla åt med glad aptit och tackar arla. En kopp choklad, kokt ägg, wasa frukostbröd med ost, majonnäs, rökt röding och gurka på