Gör så här Gnid in rödingfiléerna med olja. 2 putsad och skinnfria rödingfiléer. 50 g Arla® Svenskt Smör. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 2 putsad och skinnfria rödingfiléer 1 tsk olivolja 1 tsk salt 50 g Arla® Svenskt Smör 25 g forellrom 12 kvistar färsk dill Rub
4 skinn- och benfria rödingfiléer. 50 g Arla® Svenskt Smör. 1 dl Arla Köket® crème fraiche. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 skinn- och benfria rödingfiléer 4 msk Kalix löjrom 1 msk olivolja 1 tsk salt och peppar 500 g rotselleri 200 g gulbetor 300 g morötter 1 liten purjolök ½ huvud blomkål 200 g blad från spetskål rivet skal och saft av ½ citron 1 schalottenlök finhackad 1 dl hackad färsk dill 1 tsk salt och peppar 1 kg blåmusslor 2 schalottenlökar 2 vitlöksklyftor finhackade 5 kvistar färsk timjan 50 g Arla® Svenskt Smör 1 dl Arla Köket® crème fraiche 1 tsk salt och peppar
Arla® Svenskt Smör. 600 g rödingfiléer. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g rödingfiléer 1 tsk salt 2 msk vetemjöl Arla® Svenskt Smör 4 dl Kelda® mellangrädde 1 tärning fiskbuljong ½ tsk krossade enbär ½ dl hackad färsk gräslök 50 g löjrom
2 rödingfiléer. 1 dl Arla Köket® smetana. 2 msk Arla® Svenskt Smör. Ta bort skinn och ben från fisken. Skär bort den tunnaste delen från filéerna så att de blir jämntjocka