Häll av vattnet och mixa blomkålen med grädde, smör och färskost. ½ dl Arla® vispgrädde. 50 g Arla® Svenskt Smör. 150 g Arla® färskost naturell. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 blomkålshuvud, ca 500 g ½ dl Arla® vispgrädde 50 g Arla® Svenskt Smör 150 g Arla® färskost naturell 1 msk citronsaft 1 tsk salt 2 msk hackad färsk gräslök
125 g Arla® Svenskt Smör. 1150 g Arla® färskost naturell. 11½ dl Arla Köket® riven ost gratäng. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj pajdeg 125 g Arla® Svenskt Smör 3 dl vetemjöl 2 msk vatten Fyllning. 200 g rökt skinka 150 g Arla® färskost naturell 1 msk dijonsenap 1 msk flytande honung 2 ägg 1 tsk salt 65 g färsk spenat 1½ dl Arla Köket® riven ost gratängHacka ihop smör och mjöl till en grynig massa
Dra av från värmen och rör ner färskosten. 1 msk Arla® Svenskt Smör. 2 msk Arla® Svenskt Smör. 75 g Arla® färskost naturell. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g oxfilé 1 kyld smördeg à 400 g ½ tsk salt 1 krm svartpeppar 1 msk Arla® Svenskt Smör 1 msk dijonsenap Svampröra. 250 g champinjoner 2 schalottenlökar 2 msk Arla® Svenskt Smör 1 msk hackad färsk timjan ½ tsk salt 1 krm svartpeppar 75 g Arla® färskost naturell
100 g Arla® Svenskt Smör. 1 dl Arla® mjölk. 300 g g Arla® färskost naturell. 75 g Arla® Svenskt Smör, rumsvarmt. Receptet gäller för 10 bitar 100 g Arla® Svenskt Smör 1 dl Arla® mjölk 3 ägg 3 dl strösocker rivet skal av 1 stor citron 4 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver Frosting. 300 g g Arla® färskost naturell 75 g Arla® Svenskt Smör, rumsvarmt 1½ dl florsocker 1 krm vaniljpulver rivet skal och saft av 1 citron ev citronmeliss
Servera med färskost, oliver och sallad. 150 g Arla® färskost naturell. 1 msk vallmofrön 1 msk sesamfrön Till servering 150 g Arla® färskost naturell oliver sallad
Rör ihop färskost, senap och flytande honung och bred på laxen. 150 g Arla® färskost naturell. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 6 bitar laxfilé, á ca 150 g ½ tsk salt 150 g Arla® färskost naturell 1 msk dijonsenap 1 msk flytande honung ½ dl mandelspån ev hackad färsk gräslök
Blanda färskosten med mango chutney och curry. Lägg färskosten i fickan på varje laxbit. 150 g Arla® färskost naturell. 1 msk Arla® Smör-&rapsolja. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g laxfilé 150 g Arla® färskost naturell ½ dl mango chutney 1½ tsk curry 200 g färsk broccoli 1 msk Arla® Smör-&rapsolja 65 g babyspenat 1 tsk salt 1 krm peppar ½ dl rostade cashewnötter Dressing 1 msk pressad limesaft 2 msk olivolja 1 tsk honung ½ tsk salt 3 dl bulgur
Rör ihop färskost och pesto. Fördela färskosten på crostini, lägg på spenat, bresaola och tomat. 150 g Arla® färskost naturell. Receptet gäller för 20 st 20 crostini 3 msk pinjenötter 100 g bresaola 150 g Arla® färskost naturell 1½ msk pesto ½ krukor babyspenat soltorkade körsbärstomater
Det går också bra att använda naturell färskost och smaksätta själv med en klick senap och honung eller experimentera dig fram med de smaker du själv gillar