Gillar verkligen att ta hjälp av smaksatta crème fraicher när det vankas grytor till middag. Till denna kycklinggryta var det Arlas som smaksatts med fetaost och soltorkade tomater
Årets Kock brukar få smaksätta sin egen crème fraiche hos Arla, och den senaste i raden är rostad vitlök/timjan, som är smaksatt av förra årets vinnare Tomas Diederichsen
Rör ner crème fraiche, peppar, soja, timjan och vatten i stekpannan. Arla® Svenskt Smör. 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche. Receptet gäller för 4 port 500 g köttfärs 2 vitlöksklyftor 3 msk chilisås ½ tsk salt Arla® Svenskt Smör 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche 1 tsk grovmalen peppar, t ex - vit- svart- grön- och rosépeppar 1 tsk soja ½ tsk torkad timjan ½ dl vatten
12 dl Arla Köket® crème fraiche. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g hackad fryst grönkål 4 ägg 9 dl vatten 2 tärningar grönsaksbuljong 2 msk vetemjöl 2 dl Arla Köket® crème fraiche 1 dl hackad färsk gräslök ½ tsk salt 1 krm svartpeppar 160 g grovt brödBörja med att koka äggen ca 7 min. 1Rör ner 1 dl crème fraiche och gräslöken. 1Servera med ägghalvor, bröd och resten av crème fraichen
2 dl Arla Köket® crème fraiche. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 2 förp 5-minuterssill à 420 g 2 dl Arla Köket® crème fraiche 2 dl majonnäs rivet skal och saft av ½ citron ½ tsk salt 1 krm svartpeppar 1 dl hackad färsk dill ½ dl hackad färsk gräslök 1 dl röd stenbitsrom