ca 200 g getostca 5-7 st torkade aprikoserca 3-4 st torkade fikon2 nävar ruccolaca 15 st quornbitarriven ostolivoljasalt & svartpeppar1 dl mjölk 3 äggBlanda mjöl, salt och rumsvarmt smör till en grynig massa. ca 5-7 st torkade aprikoser. ca 3-4 st torkade fikon
blötlagda 12 timmar) 2 dl riven kokos 3 dl torkade aprikoser 3 msk honung 1/2 tsk ekologisk vaniljpulver Saften från en 1/2 lime Gör så här Kör nötterna i matberedaren till ett fint mjöl. 3 dl torkade aprikoser
Dela och kärna ur de tvättade och torkade aprikoserna. Här har jag utgått från ett av Jamie Olivers recept på persikokaka, men ändrat en del och gjort en aprikospaj
12 torkade aprikoser. 1. Pajdeg. Blanda majsmjöl, grovt riven mandelmassa och rumsvarmt smör till en deg. Tryck ut degen i en pajform som är 23 cm i diameter
200 g torkade aprikoser. Hacka ihop smör, mjöl och socker. Tillsätt vatten och arbeta ihop till en deg. Tryck ut degen i en pajform, ca 23 cm i diameter