1100 g kallt smör. 5 dl brunt farinsocker 1 dl vetemjöl en nypa salt 100 g kallt smör gärna fryst Servering vaniljsås vispad grädde eller glassSätt ugnen på 225 grader. 1Hyvla smöret och lägg det ovanpå pajen. 1Frys smöret i några timmar så är det mycket enklare att hyvla
3 dl fullkornsvetemjöl125 g smör0,5 tsk salt2-3 msk vattenFyllning. ca 200 g getostca 5-7 st torkade aprikoserca 3-4 st torkade fikon2 nävar ruccolaca 15 st quornbitarriven ostolivoljasalt & svartpeppar1 dl mjölk 3 äggBlanda mjöl, salt och rumsvarmt smör till en grynig massa. 125 g smör
Receptet är anpassat från en aprikospaj med vitchokladtäcke ur Det goda söta av Stefan Holmström. Häll sedan upp grädden och klicka i smöret i en tjockbottnad kastrull
Skär smöret i kuber. Hacka ihop smör, mjöl och socker till en smulig massa. 150 g kallt smör3 dl vetemjöl2 msk strösocker1 msk kallt vattenFyllning. Caroline har skrivit många fler bra kokböcker >> Se listan på Bokus 150 g kallt smör
Skär smöret i kuber. Hacka ihop smör, mjöl och socker till en smulig massa. 150 g kallt smör3 dl vetemjöl2 msk strösocker1 msk kallt vattenFyllning. Caroline har skrivit många fler bra kokböcker >> Se listan på Bokus 150 g kallt smör
Rör smöret med äggulorna. 150 g rumsvarmt smör. Tillsätt socker och mjöl och arbeta samman till en deg. Tryck ut degen i en pajform och nagga den med en gaffel