Apelsinsallad olivolja recept

Apelsinsallad med fetaost, avokado och granatäpple 

Apelsinsallad med fetaost, avokado och granatäpple 

6 2 apelsiner 2 blodapelsiner eller röda grapefrukt 2 avokador 150 g fetaost 2 dl granatäppelkärnor 2 msk hackade pistagenötter 2 msk olivolja 1 tsk flingsalt 2 krm svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Apelsinsallad med oliver

Apelsinsallad med oliver

Ringla över olivoljan. 2 msk olivolja. Skala apelsinerna med kniv och skär bort allt det vita. Skär sedan apelsinerna i tunna skivor
Apelsinsallad med knapriga mandelflarn

Apelsinsallad med knapriga mandelflarn

2 msk olivolja. Fräs mandeln guldgul i smöret. Ringla över honungen och fräs under omrörning ca 1/2 min. Häll och bred ut mandeln på ett dubbelvikt bakplåtspapper och låt stelna i kylskåp eller frys
Apelsinsallad med tonfisk

Apelsinsallad med tonfisk

3 msk olivolja. Skala apelsinerna med kniv så att det vita försvinner. Skiva apelsinerna. Krama ur apelsinskalen och ta vara på saften till marinad och dressing
Fänkåls- och apelsinsallad

Fänkåls- och apelsinsallad

Pressa apelsinsaft och ringla olivolja över. olivolja. Sköj och skär bort missfärgningar på fänkålen. Dela längs med
Örtjärpar med Apelsinsallad

Örtjärpar med Apelsinsallad

Apelsinsallad. Apelsinsallad. 2 apelsin, finrivet skal från en och kyftor från bådaromatsallad½ rödlök1 msk vitvinsvinäger2 msk olivolja
Köttfärsbiffar med morots- och apelsinsallad

Köttfärsbiffar med morots- och apelsinsallad

olivolja. Morots- och apelsinsallad. Krydda färsen med salt och peppar och forma färsen till 4 biffar. Stek biffarna i en stekpanna med smör och olja tills de är genomstekta, ca 15 minuter
Kikärtsbiffar med apelsinsallad

Kikärtsbiffar med apelsinsallad

1 dl olivolja. Skölj kikärterna, låt rinna av och lägg i bunke. Skölj matvetet, låt rinna av. Grovdela skalad vitlök och örtstjälkar, lägg i kikärtsbunken tillsammans med olja, kryddor, urkärnad och grovdelad chili, salt och ägg
En fantastiskt god kycklingrätt

En fantastiskt god kycklingrätt

Apelsinkyckling med apelsinsallad, 2 port. 1/3 balsamvinäger, 2/3 olivolja, salt, svartpeppar, italiensk salladskrydda