Blanda ägg, olja, mjölk och yoghurt i en annan. Blanda ägg, olja och mjölk i en annan. Nonstopmuffins (de ljusa längst fram) och choklad & apelsinmuffins (alltså de längst bak)Nonstopmuffins, ca 14 st4 dl vetemjöl special4 tsk bakpulver2 tsk vaniljsocker1 krm mellangrovt havssalt2 dl strösocker1 ägg1 dl rapsolja1 dl vaniljyoghurt2 dl mjölk100 gram nonstop (dela dem gärna på mitten)Sätt ugnen på 200 graderBlanda alla torra ingredienser i en skål. Choklad och apelsinmuffins, ca 14 st4 dl vetemjöl special4 tsk bakpulver2 tsk vaniljsocker1 krm mellangrovt havssalt2 dl strösocker1 ägg1 dl rapsolja3 dl mjölk80-100 gram hackad mörk choklad3 msk apelsinmarmeladSätt ugnen på 200 graderBlanda alla torra ingredienser i en skål
Ta bort kastrullen från plattan och häll sedan i mjölken och saften. Apelsinmuffins100 gram smör2 dl mjölk3 msk outspädd apelsinsaft1 dl strösocker1 msk vaniljsocker4,5 dl mjöl2 tsk bakpulverSätt ugnen på 175 grader. 2 dl mjölk