Skrubba apelsinerna och citronen väl i ljummet vatten. Skiva dem tunt och plocka bort alla kärnor. Dela skivorna i fyra bitar och lägg i en stor gryta tillsammans med vattnet
Skrubba apelsiner och citron väl i ljummet vatten. Skiva dem tunt och plocka bort alla kärnor. Dela skivorna i fyra bitar och lägg i en stor gryta tillsammans med vattnet
Tvätta apelsinerna och citronen. Skär dom i klyftor och ta bort kärnorna. Skär klyftorna i bitar, mycket smått om du inte tänker köra dom i matberedaren
Tvätta apelsinerna noga. Skär dem i tunna klyftor och dessa i sin tur i tunna skivor. Blanda apelsinbitarna och vinet i en gryta och koka på svag värme i 20 minuter
Tvätta apelsinerna ordentligt i varmt vatten. Skala av den gula delen av skalet med en potatisskalare. Skär med en kniv bort det vita som är kvar och dela apelsinerna i bitar