Tillsätt gräddfil, mjölk, glögg, smält smör och apelsinmarmelad. ½ dl apelsinmarmelad. 2 dl mjölk. Smörj en stor långpanna, ca 32 x 44 cm, och sätt ugnen på 200º
Fortsätt med ett lager apelsinmarmelad samt ett tunt lager grädde. Dela vaniljstången och skrapa ur vaniljfröna och lägg det tillsammans med mjölken i en kastrull
- Bred genast på apelsinmarmelad och rulla ihop. 4 ägg separerade160 g störsocker1 tsk apelsin essens7 oz vetemjölspecial1 ½ tsk bakpulver½ tsk salt113 g smör1 / 4 dl mjölk¼ dl apelsin koncentrerad dryckApelsin marmelad-Varm ung till 170 grader- Smälta smör med mjölk och blanda med apelsin koncentrerad låt de svalna. 1 / 4 dl mjölk
Smaksätt den andra delen med apelsinskal och lite apelsinmarmelad. Blanda ner mjölken. 1 dl mjölk. 2 msk apelsinmarmelad. 3 ägg 1 dl mjölk. rivet skal av 1 apelsin 2 msk apelsinmarmelad
Apelsinmarmelad. Blanda mjöl å bakpulver å rör ner i smeten växelvis med mjölken. Bred på ett tunt lager apelsinmarmelad på ena delen (jag använde sån marmelad på flaska = inget kladd
Häll mjölblandningen i äggblandningen, rör ner apelsinmarmelad samt choklad och häll i muffinsformarna (jag sätter fina pappersformer i en muffinsplåt)