Men den godaste tycker iallafall jag är apelsinmarmelad. Kanske för att det är den jag har växt upp med, som har flitigt använts på nygjorda varma scones
Föga överraskande är det apelsinerna vi ska fokusera på idag och av dom kan man ju göra mycket gott, tidigare har vi bland annat gjort apelsinmarmeladmed whisky (ljuvlig till brieost), apelsinsås till anka (eller kyckling), granola med apelsin till frukost och så en crème brûlée med apelsinsmak
Blanda cream cheese och apelsinmarmelad och bred det över de svalnade bottnarna. Det är som en morotskaka ungefär, men med passerade tomater i stället för rivna morötter
apelsinmarmelad. som är gift med en matglad man. morötter. apelsinmarmelad. eller som väljer superdyrt tvättmedel för förpackningen eller flaskan är snygg
Vispa smöret smidigt med elvisp. 60 g morötter. 2 msk apelsinmarmelad. Värm ugnen till 175 grader. Smörj en liten långpanna, 32x22 cm, strö på ströbröd