Rör sist ner gräddfil och lingonsylt. Mjuk Pepparkaka100 g rumsvarmt smör3 dl strösocker (eller farinsocker)3 ägg4 dl vetemjöl2 tsk bakpulver1 tsk kanel1 tsk mald ingefäradrygt ½ tsk malda nejlikor3 dl gräddfil (eller 2 dl grädde/mjölk)1 dl lingonsylt (eller apelsinmarmelad)Frosting100 g philadelphiaost25 g mjukt smör250 g florsocker2 tsk vaniljsockerlingonSmöra och bröa en form som rymmer ca 1½-2 liter
apelsinmarmelad. lingonsylt. apelsinmarmelad. lingonsylt. Att ständigt handla hem mat. 28 februari 2015, 20. 48. Är man en glad matbloggerska som älskar mat, baka och dessutom är uppväxt i en matglad familj
)Gjord på brunt farinsocker och med lingonsylt i smeten är den mustig och makalös. 100 g smör3 ägg3 dl brun farin1 1/2 tsk kanel1 tsk nejlikor1 tsk ingefära1/2 dl apelsinmarmelad eller 1 dl lingonsylt1 1/2 dl gräddfil2 tsk bakpulver4 dl vetemjöl10 hackade mandlar att strö uppe påGör så här