Apelsinmarmelad och apelsinsaft är en trevlig present att både ge bort och få. DAGENS RECEPT 2015-03-01APELSINMARMELADTill både scones, kex och rostat bröd är det gott med apelsinmarmelad. Några hela nejlikor eller 1 bit kanel i marmeladen, när du kokar den, kan ge en ny och fin smak
Tillsätt gräddfil, mjölk, glögg, smält smör och apelsinmarmelad. ½ dl apelsinmarmelad. 2 msk mald kanel. Smörj en stor långpanna, ca 32 x 44 cm, och sätt ugnen på 200º
1 tsk malen kanel. 2 msk apelsinmarmelad. 1 tsk malen kanel. 2 msk apelsinmarmelad. Det här är ett måste på julbordet med dess knapriga kanter och fylliga smak
Bred på apelsinmarmeladen och lägg ihop bottnarna på ett fat. 12 tsk mald kanel. 11 1/2 dl fast apelsinmarmelad. 1Blanda mjöl, kardemumma, kanel, flingsalt och bakpulver i en bunke, använd gaffel eller visp
Mjuk pepparkaka á la Mamma 24 muffins eller 2 st 1½L-formar 150 g smör eller margarin 4 dl socker 4 ägg 6 dl vetemjöl 3 tsk bakpulver 2 tsk kanel 2 tsk nejlikor. ) 2 tsk ingefära 3 dl gräddfil 4 msk apelsinmarmelad 20 st hackade sötmandlar Sätt ugnen på 175°C Rör smör och socker pösigt, tillsätt äggen ett i taget Rör ner alla torra ingredienser Tillsätt gräddfil, marmelad och hackade mandlar Grädda mitt i ugnen ca en timme för stora formar, ca 15-20 min för muffins  Foto. 2 tsk kanel. 4 msk apelsinmarmelad
marmelad, kanel och kardemumma till en kräm. 1 msk apelsinmarmelad. 2 krm kanel. Sätt ugnen på 225 grader. Skär vetelängden i 2-3 cm tjocka skivor och lägg tätt ihop i en ugnsform