Men den godaste tycker iallafall jag är apelsinmarmelad. Men inget går upp mot dofterna en sovmorgon med att koka kaffe, rosta ett bröd, breda på smör och skivad ost och ett lager med en sötsyrlig marmelad med smak av apelsin, morot och en touch av vanilj
- Bred genast på apelsinmarmelad och rulla ihop. Det finns tre smaker som jag alltid bakar, först är kaffe rulltårta, andra är apelsin/mandarin rulltårta och sist är grönt te rulltårta
Maltsötman antar en lite apelsinmarmeladig karaktär som är väldigt trevlig. Chokladtoner, en känning av kaffe, chokladkaka, kryddor med en pepprig känsla, det som dröjer är en blyertspennbetonad angenäm beska
Svagt syrligt munkänsla, brödig, apelsinmarmelad med en behaglig dröjande beska. Kryddiga kaffetoner med inslag av nejlika, malt och nästan salt-rökiga inslag(
Doft av apelsinmarmelad, bourbonfat och vaniljkola. Smaken har ett aningen plåtigt anslag, därefter rostad malt, mörk choklad, kaffetoner som dröjer kvar länge tillsammans med en behaglig beska
honung, oblatgodis och ljust knäckebröd med smör och apelsinmarmelad. Rejält rostad malt ger arom av lakrits, kaffe, svarta vinbär och lite choklad jämte en svag doft av läder
Mustigt goda med drottningsylt eller fräscha med apelsinmarmelad 1,5 socker200 g rumstempererat smör1 dl sirap1 msk moskavosocker2 msk starkt kaffe4 msk kakao4 1/2 dl vetemjöl2 tsk vaniljsocker1 tsk bakpulver Garneringdrottningsylt eller apelsinmarmelad Rör ihop smör, socker, sirap, kaffe och muskavosocker. Mustigt goda med drottningsylt eller fräscha med apelsinmarmelad 1,5 socker
det kanske känns lättare att få en kopp kaffe och en bit god nybakad kaka. 1 dl apelsinmarmelad, gärna med skalbitar i. 1 dl apelsinmarmelad, gärna med skalbitar i