Börja med att skålla och skala mandeln. Gör under tiden apelsinkräm. Det är viktigt att mandeln och florsockret blandas ordentligt, annars blir det gärna klumpar av mandel i makronerna och det blir svårt att spritsa ut smeten
En alternativ variant är att man gör biskvibottnar och sätter moussen på , för mandel, apelsin och choklad är en kombination som är fantastisk och svårslagen
Lägg på nästa botten och bred apelsinkrämen. Finhacka mandeln och strö den på tårtans kanter. 10 bitar. 1. Smörj och bröa en springform med löstagbar kant
Gör under tiden apelsinkräm genom att sjuda 1/2 dl koncentrerad apelsinjuice, 1/2 dl mellangrädde, 1 äggula, 2 msk vetemjöl och 2 msk strösocker i en kastrull. Spritsa apelsinkrämen jämnt äver kakan, pensla med ett vispat ägg och strö över 1 dl hackade pistagenötter