Tillsätt grädde och rivet apelsinskal. 11 ekologisk apelsin, rivet skal. 1Vispa ägg och socker vitt och pösigt, gärna med elvisp. 1Häll smeten i långpannan, med två bakplåtspapper, som ligger omlott och täcker kanterna
Blanda mjöl och bakpulver och rör ner i smeten tillsammans med grädden. Rör ner apelsinskalet. Hetta upp apelsinsaften och vaniljsockret och slå det över den varma kakan
Blanda ingredienserna och färga med hushållsfärg (gärna röd). Rivet skal av en apelsin. Bred ovanpå rullarna och strö över hackad skållad mandel färgad med annan färg än fyllningen
Blanda mjöl och bakpulver och rör ner i smeten tillsammans med grädden. Rör ner apelsinskalet. Hetta upp apelsinsaften och vaniljsockret och slå det över den varma kakan
Rör samman smör och mandelmassa med elvisp. Riv skalen på båda apelsinerna. Spara lite skal till garnering och rör ner resten i smeten tillsammans med ricotta och vetemjöl