12 2 dl rörsocker 3 ägg 100 g smör 250 g ricottaost 4 dl mandelmjöl 1/2 dl majsstärkelse 1 tsk bakpulver 1 krm salt 1 msk finrivet apelsinskal (+ extra till garnering) 1 dl färskpressad apelsinjuice smält smör eller olja till formen Vid servering 3 msk flytande honung flingsalt ev vispad grädde till servering Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
1 dl färskpressad apelsinjuice. 1 dl färskpressad apelsinjuice. En saftig och god kaka med apelsinsmak. Jgg skulle kunna tänka mig att använda ännu mer apelsinskal
Rör om väl och tillsätt apelsinjuicen. stark apelsinjuice. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda vetemjöl, potatismjöl och bakpulver väl och sikta ner i äggsmeten
6 msk koncentrerad apelsinjuice. Ugn 175 grader. Smörj och bröa en form. Hacka blockchokladen grovt. Lägg smör, strösocker och vaniljsocker och rör ihop till en smidig blandning