Apelsinbrownies recept

Apelsinbrownies

Apelsinbrownies

Vispa ägg och socker pösigt och rör i kesella. Blanda kakao, vetemjöl och bakpulver och sikta ner i smeten
Krispiga apelsinbrownies

Krispiga apelsinbrownies

I den senaste Smakbox Balans-boxen fick jag en krispig apelsinsmakande chokladkaka från Pandy Protein
Apelsinbrownies/Brownies

Apelsinbrownies/Brownies

Apelsinbrownies. Det finns några recept som det cirkulerar hur många versioner av som helst. Exempel på detta är morotskaka, chocolate chip cookies och brownies
Choklad och apelsinbrownies

Choklad och apelsinbrownies

Idag ska ni få receptet på något riktigt gott att kunna baka i helgen. Jag var nämligen på ett café häromdagen och tog då en apelsinbrownie till kaffet och det var så gott så jag var tvungen att ställa mig och börja baka det direkt när jag kom hem

Apelsinbrownies

Vispa ägg och socker pösigt och rör i kesella. Blanda kakao, vetemjöl och bakpulver och sikta ner i smeten

Apelsinbrownies

1.  Vispa ägg och socker pösigt och rör i kesella. Blanda kakao, vetemjöl och bakpulver och sikta ner i smeten

Apelsinbrownies

Sätt ugnen på 200 grader. Smält matfettet och låt det svalna. Blanda ägg och socker i en bunke. Slå i det avsvalnade smöret och rivet apelsinskal

Apelsinbrownies med nonstop

Blanda kakmixen efter paketets anvisning, använd den lyxigare rekommendationen med ägg och smör. Bred ut smeten i smord liten långpanna, 30 x 20 cm, och grädda ca 30 minuter mitt i 175 grader varm ugn

Choklad och apelsinbrownies

Värm ugnen till 200 grader. Lägg en bit bakplåtspapper i en form, 18 cm i fyrkant. Blanda mjöl, kakao, bakpulver och salt i en bunke