Ankan1. Rispa skinnet på ankan i ett rutmönster och brun ankbrösten på skinnsidan i en het stekpanna. Du behöver inte tillsätta något fett – det finn redan tillräckligt med fett på ankan
Har fått en förfrågan av vår lokala tidning Norra Västerbotten om jag vill vara med. Nu har jag inte fått mer information, bara en förfrågan, så vi får se hur det blir och vad de är intresserad av
Lägg fiskbitarna i en ugnssäker form. Tvätta apelsinen noga och riv apelsinskalet på den fina sidan av rivjärnet, blanda skalet med olivoljan och pensla blandningen på fisken, salta och peppra
Sätt ugnen på 200 grader. Börja med tofun. Skala och finriv vitlöken. Blanda med ingefära, soja, vinäger, honung, apelsinskal och apelsinjuice i en bunke
4 portioner, 1 timme 2 apelsiner 4 endiver 2 msk smör 1 vitlöksklyfta, hackad 3 kvistar färsk dragon salt nymalen svartpeppar 60 g pancetta (eller bacon) Skär den ena apelsinen i skivor och dela sedan varje skiva i fyra bitar