Ansjovismousse recept

Ansjovismousse

Ansjovismousse

Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten ca 5 minuter. Låt ansjovisfiléerna rinna av. Hacka dem. Skala och finhacka rödlöken

Ansjovismousse

 Mosa ansjovisfiléerna med en gaffel tillsammans med spadet. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten ca 5 minuter och krama sedan ut dem och smält i en kastrull

Ansjovismousse

8 portioner på buffé. 1. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. 2. Ta undan fyra ansjovisfiléer till dekoration

Ansjovismousse på kavring

Rör ner några matskedar av ansjovismoussen i gelatinet och blanda sedan ner allt i moussen. Doppa en stor matsked i hett vatten och forma med den ansjovismoussen till ägg

Ansjovismousse

1.  Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten ca 5 minuter. 2.  Låt ansjovisfiléerna rinna av. Hacka dem. Skala och finhacka rödlöken

Ansjovismousse

Ännu ett sista-minuten tips på något gott till julbordet i morgon. Snabbt hoprört ikväll och klart till morgondagens bord

Ansjovismousse

Blanda gräddsorterna. Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten 5 minuter. Ta upp dem och lös dem i cirka 1 dl kokhet grädde