Ansjoviskräm till frukostmackan. Knäckebröd är en klassiker och det finns få saker som är så tilltalande som att sätta tänderna i en riktig knäckemacka
2 450 g amandinepotatis Ansjoviskräm 55 g ansjovis 1/2 ask färsk gräslök 1 dl crème fraiche peppar Torsk 250 g rimmad torskfilé 1 msk smör Grönsaker 1/2 förp babyplommontomater 1/2 påse machesallad Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Den andra rätten, fyllda kokta ägg med äggule- och ansjoviskräm, var en väldigt pillig och tidskrävande rätt då man försiktigt ska pilla ur gulan ur det kokta ägget och mixa den med ansjovis och creme fraiche för att sedan fylla det som är kvar av ägget igen med den nu utblandade äggulan
grädde, salt, soja och lite ansjoviskräm. Det här är helt enkelt den bästa husmanskosten jag vet. Den är mycket barnvänlig också, vilket alltid är ett plus
Foto. Karin / bevemyrs blogg. . Den här krämiga såsen är helt underbart god till fisk. Grilla eller stek lite fisk, koka ris eller potatis, rör ihop såsen och ställ in smaklökarna på ansjovis
Vänd i gräslök och fördela ansjoviskrämen på brödskivorna. Ansjoviskräm. Sätt ugnen på 200º. Skär baguetterna i skivor och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper
Garnera pajen med sparrisen och servera med ansjoviskrämen. Ansjoviskräm. Sätt ugnen på 225 grader. Nyp ihop mjöl, smör och salt till en deg eller kör ihop snabbt i en matberedare
Bred ansjoviskrämen på de vita brödskivorna, tryck fast de mörka över, skär brödet med vass kniv i lagom stora trekanter eller avlånga, dubbla små sandwiches