Dela anklevrarna med fingrarna och tag bort blod och blodkärl. Placera leverloberna, utan att ha sönder dem, i en form så att de fördelas jämnt utan luft eller tomrum
Lyxigt, lite dekadent men framförallt gott. Len anklever som har marinerats i rikliga mängder konjak och portvin varvat med smörstekta trattkantareller, serverat med en sauternesgelé
Favoriten är just nu deras hemgjorde ankleverterrin, helt oslagbar. Tänkte så här på fredagseftermiddagen passa på att tipsa om en ny restaurang i Gamla Stan
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
Här en liten kanapée på rågbröd, mjuk smakrik ankleverterrine och en frisk äppelkompott. Ankleverterrine med äppelkompott 15-20 snittar. 150 g ankleverterrine. Anka, Ankbröst, Ankleverterrine, Matkreatörsmiddag 15-20 snittar. 150 g ankleverterrine
AnkleverAnkleverterrinVitt bröd, av lantbrödstyp som steks frasigt i smör. Balsamicokokta plommon och pumpakärnorBalsamicoSockerPlommonPumpakärnorKoka ihop balsamico och socker