Anklår recept

5 Spara
Sherrybakat anklår med selleristomp och äpple

Sherrybakat anklår med selleristomp och äpple

Ta bort en del av fettet från ankans steksky i grytan med en sked. Skulle jag liksom välja den läckra, chokladtäckta mandel- och nötrutan, den valnötspanerade kycklingfilén med blomkåls- och hamparisotto, det frasiga, sherrybakade anklåret eller rentav gårdagens middag – sojapasta med svampstuvning, parmesan och rostbiff – som var ett resultat av en svamputflykt i trakterna kring Vombsjön här i Skåne
0 Spara
Bokrecension: Matkärlek av Anne Aobadia

Bokrecension: Matkärlek av Anne Aobadia

En del recept känns igen från förr fast med annan tvist som exempelvis fröknäcke och kesoplättar, men det finns en hel del andra spännande recept som exempelvis anklår i senapssås på sidan 62 som jag blev riktigt sugen på
4 Spara
Konfiterat anklår

Konfiterat anklår

Testade mg på något nytt i helgen- konfirerat anklår. Jättegott, men anklåret var lite torrt så nästa gång ska jag nog försöka hitta ankfett på burk och lägga i lite extra i pannan, annars var det riktigt gott och smakrikt
5 Spara
RECEPTBANK

RECEPTBANK

Stekt anklår (eller kycklinglår) med tryffelpotatismos, bladsallad och senaps-,vitlöksvinägrett 19. Det finns, skulle jag nog vilja påstå, vissa maträtter som alltid är rätt oavsett trender
1 Spara
Kristopher lagar: ankrillette!

Kristopher lagar: ankrillette!

Det enda du behöver är två stora anklår, en halvliter ankfett, några timjankvistar, lagerblad, vitlök, muskot, salt, peppar och en skvätt vitt vin, sen är det bara att köra igång
1 Spara
Confit de canard

Confit de canard

Confitering är en urgammal konserverings- och tillagningsmetod som gör underverk med smaken. Confiteringen går ut på att köttet först saltas in och sedan långsamt får sjuda i ankfett
1 Spara
Tema Trikoloren

Tema Trikoloren

Efter Leif Mannerströms succéartade intåg i Cinderellas fartygskök vänder nu Viking Line blickarna söderut och hälsar våren med utvalda godbitar från några av de franska regionerna
0 Spara
Dags att baka

Dags att baka

Konfiterat anklår. Testade mg på något nytt i helgen- konfirerat anklår. Min finaste råsaftcentrifug. Nu är sommaruppehållet över, hoppas att ni har haft en lika bra sommar som jag med varma dagar och roliga äventyr
0 Spara

Cassoulet

Dag ett. 1. Lägg grisfötterna, kalvläggen, kycklingdelarna och alla benen i en stor kastrull, täck dem med kallt vatten och koka upp
0 Spara

Kajsas Vinlåda till Fågel

Det perfekta tipset just nu är Kajsas Vinlåda till Fågel. Kajsas Vinlåda till Fågel är en vinlåda som innehåller sex olika viner från klassiska regioner i Frankrike och Italien och du får även receptförslag till varje vin som ligger i lådan
Sökförslag och sidor