Anklår recept

5 Spara
Sherrybakat anklår med selleristomp och äpple

Sherrybakat anklår med selleristomp och äpple

Skulle jag liksom välja den läckra, chokladtäckta mandel- och nötrutan, den valnötspanerade kycklingfilén med blomkåls- och hamparisotto, det frasiga, sherrybakade anklåret eller rentav gårdagens middag – sojapasta med svampstuvning, parmesan och rostbiff – som var ett resultat av en svamputflykt i trakterna kring Vombsjön här i Skåne
1 Spara
Ankconfit med savojkål och lök

Ankconfit med savojkål och lök

anklår. Blanda socker och salt, gnid in anklåren med blandningen och ställ kallt 12 timmar. Blanda socker och salt, gnid in anklåren med blandningen och ställ kallt 12 timmar
0 Spara
Bokrecension: Matkärlek av Anne Aobadia

Bokrecension: Matkärlek av Anne Aobadia

En del recept känns igen från förr fast med annan tvist som exempelvis fröknäcke och kesoplättar, men det finns en hel del andra spännande recept som exempelvis anklår i senapssås på sidan 62 som jag blev riktigt sugen på
0 Spara
Hjärta choklad

Hjärta choklad

Populära inlägg. Min finaste råsaftcentrifug. Nu är sommaruppehållet över, hoppas att ni har haft en lika bra sommar som jag med varma dagar och roliga äventyr
0 Spara
Prag

Prag

Anklår med rödkål och potato dumplings. Halva grejen med att resa får man väl säga är att utforska nya matkulturer
0 Spara
soppa på anklår

soppa på anklår

1. Bryn anklåren på båda sidorna i smöret. (ex. en stor stekpanna/ gryta). 2. Häll på vatten och tillsätt buljong, lök, vitlök samt alla andra örter/ kryddor
5 Spara
RECEPTBANK

RECEPTBANK

Stekt anklår (eller kycklinglår) med tryffelpotatismos, bladsallad och senaps-,vitlöksvinägrett 19. Det finns, skulle jag nog vilja påstå, vissa maträtter som alltid är rätt oavsett trender
1 Spara
Kristopher lagar: ankrillette!

Kristopher lagar: ankrillette!

Det enda du behöver är två stora anklår, en halvliter ankfett, några timjankvistar, lagerblad, vitlök, muskot, salt, peppar och en skvätt vitt vin, sen är det bara att köra igång
1 Spara
Confit de canard

Confit de canard

Confitering är en urgammal konserverings- och tillagningsmetod som gör underverk med smaken. Confiteringen går ut på att köttet först saltas in och sedan långsamt får sjuda i ankfett
1 Spara
Tema Trikoloren

Tema Trikoloren

Efter Leif Mannerströms succéartade intåg i Cinderellas fartygskök vänder nu Viking Line blickarna söderut och hälsar våren med utvalda godbitar från några av de franska regionerna
0 Spara
Matälskaren gillar: Årstiderna

Matälskaren gillar: Årstiderna

Confiterade anklår. Häromveckan hamnade jag i en diskussion på Facebook om ekologisk mat. Anledningen var den här artikeln och en vanligtvis klok vän skrev "antingen vill man äta besprutat eller så vill man inte"
0 Spara
Dags att baka

Dags att baka

Konfiterat anklår. Testade mg på något nytt i helgen- konfirerat anklår. Min finaste råsaftcentrifug. Nu är sommaruppehållet över, hoppas att ni har haft en lika bra sommar som jag med varma dagar och roliga äventyr
0 Spara

Cassoulet

Dag ett. 1. Lägg grisfötterna, kalvläggen, kycklingdelarna och alla benen i en stor kastrull, täck dem med kallt vatten och koka upp
0 Spara

Middag på Bistro G

Idag vill jag tipsa om Gastros bistro som ligger i Helsingborg. Glad fettisdag allihopa. Idag vill jag tipsa om Gastros bistro som ligger i Helsingborg
Sökförslag och sidor